Meeting 22

Zavzpomínejme na krásně prožitou dubnovou sobotu na BiGy

Pojďme se společně ohlédnout za letošním Meetingem 2022... Již 6. ročník. Krásná studentská akce, skvělí přednášející, vynikající gastronomie, nadšení posluchači a hosté. 

A co nám vzkázali naši letošní přednášející?

Mají to dnešní mladí lidé jednodušší?…zeptali se mě  studenti na svém tradičním setkání s osobnostmi. Upřímně: myslím, že ne. Mnoho informací, mnoho možností, mnoho nejistoty. Ale dají to, s naší podporou a porozuměním, ani my to jako rodiče nemáme právě lehké. Fandím jejich sebevědomí a nadšení. Téma mé přednášky rezonovalo: můj recept na koktejl úspěchu: zdravá drzost, odvaha, disciplína a víra v sebe - a dáme to, naše děti i my. Skvělá akce, kterou si studenti s podporou jejich profesorského sboru každoročně sami pořádají. Děkuji za pozvání. Bylo mi ctí.

                                                                                              Ing. Kateřina  Braithwaite

 Bylo to u vás úplně skvělé, přednáším celkem hodně na různých studentských akcích, tak mohu srovnávat. A pokud i můj příspěvek byl k užitku, mám radost! Určitě mi prosím dejte vědět, až bude známý termín příštího ročníku, když to jen trochu půjde, moc ráda přijedu jako účastník! Prosím vyřiďte také veliké poděkování všem studentům gastronomie, jídlo bylo skvělé, obsluha milá a o dort se u nás doma svedl doslova boj - byl neskutečně dobrý !

                                                                                               Mgr. Halina Šimková

Musím říci, že jsem byl opravdu vaším pozváním poctěn, moc se mi (i mé manželce a oběma dámám) u vás líbilo. Studenti předčili mé očekávání, vše měli vzorně zorganizováno a to je radost pak přednášet takovému obecenstvu a takovým organizátorům. Vyřiďte jim mou pochvalu. Zároveň děkuji za vaše milé přijetí a diskuzi s vašimi hosty, bylo to fakt moc prima. Jsem rád, že naše mladá generace má ještě chuť a odhodlání  v tomto nelehkém světě udržovat takováto příjemná setkání na odborné a lidské úrovni. Moc si těchto mladých lidí vážím.
                                                                                               Prof. Jan Pirk

Pojďme si ve fotogalerii připomenout naši krásnou společně prožitou sobotu na půdě naší školy.....

                                                                                               Mgr. Iva Burešová

gallery