Meeting 2020

Mimořádné osobnosti opět u nás!

 22. 2. 2020 jsme se opět setkali na tradiční studentské konferenci Meeting 2020. Pátý ročník této mimořádné a v regionu ojedinělé akce opět přivítal skvělé hosty, kteří svými životními příběhy opět dokázali nejen motivovat, ale i rozesmát. U některých příběhů řada hostů i zaslzela, některé osudy dokázaly opravdu dojmout. Zejména při vyprávění prvního řečníka, kterým byl přednosta kliniky transplantační chirurgie pražského Ikemu Doc. MUDr. Jiří Froněk, Ph.D. FRCS. 

Vyprávění dalšího řečníka, Středoškoláka roku 2019 Maxima Kozlova ukázalo možnosti, které student střední školy má a jak je může využít.

Masterchefka roku 2019 Kristina Nemčková spolu se svou maminkou Evou mluvila nejen o vaření, ale i o překážkách, které musí člověk překonat, aby dosáhl svého cíle.

Posledním řečníkem byl byl známý psychiatr MUDr. Radkin Honzák, CSc. Podal svůj životní příběh velmi netradičně v souvislostech dějin minulého století.

Konference se zůčastnilo přes 250 hostů z celé české republiky. Zajímavé přednášky podpořil vynikající catering, který připravili studenti a pedagogové SŠG Adolpha Kolpinga. 

Děkujeme všem, kteří se na akci podíleli a těšíme se na Meeting 2021!

                                                                                                  Mgr. Iva Burešová

gallery